Uw specialist in alles van hout, diertoebehoren en zelfbouw materialen.

Gepast advies

AA Houtbouw vindt het heel belangrijk dat de klant goed geïnformeerd wordt over de diverse mogelijkheden. En dat het uiteindelijke product niet tegen zal vallen.

Maatwerk

Zoekt u iets specifieks? En weet u er zelf geen raad mee? Geen probleem dan is AA Houtbouw er voor u! Wij maken vrijwel alles op maat aan de hand van de ideeën en eisen van de klant

Kleinschalig

AA Houtbouw is een kleinschalige onderneming en daardoor bent u bij ons geen nummer en zijn wij er voor u om u te helpen met advies, tekeningen of offertes.

AA Houtbouw maakt uw dromen waar! AA Houtbouw is sinds 2019 actief in de houtbouw en maken diverse dingen in eigen werkplaats. Zoekt u bijvoorbeeld een mooie broedkooi of een steigerhouten wandplankje? Voor dat en nog veel meer bent u bij AA Houtbouw op het goede adres. Wilt u meer weten over AA Houtbouw? Klik dan hier

AA Houtbouw maakt gebruik van een heel uniek concept, u kunt bij bijna alle artikelen helemaal zelf uw product samen stellen. Zo kunt u bij de kooien diverse opties aanpassen en toevoegen. En bij nestkastjes kunt u kiezen uit diverse variaties voor 1 soort vogel. Is dat niet super handig? Zo betaald u alleen voor de door u gekozen opties. En staat er niet tussen wat u zoekt? Dan maken we het gewoon voor u op maat!
 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem dan zeker een kijkje in onze shop!
 Staat uw gewenste product er niet tussen? geen probleem vraag gerust naar de mogelijkheden! Er is uiteraard veel meer mogelijk.

Dan wensen we u veel plezier met shoppen en hopelijk kunnen we iets voor u betekenen.

Wat verkopen wij?

AA Kooien, Wij hebben onze eigen lijn kooien opgezet voor diverse soorten dieren.
Dierbenodigheden, Wij verkopen ook een klein assortiment aan toebehoren.
Zelfbouw, Wilt u zelf aan de slag? Bestel dan nu hier uw benodigde materialen.

Dankbetuigingen: 

Dankzij de volgende mensen is AA Houtbouw zover gekomen,
Hulp webdesign: Jan van der Wier
Inspiratiebron: Ina Schepers
En een shout out naar: Marit Pera

Schijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen,
nieuwe producten en nog veel meer.