Maatwerk speciaal voor u gemaakt

AA Houtbouw is er ook om u te voorzien van op maat gemaakte spulletjes. We maken alles in eigen werkplaats en het wordt nauwkeurig met u besproken en in overleg maken we met u een tekening, offerte en eventuele afspraken voor de bezorging. Alle maatwerk is zoals het al genoemd wordt speciaal voor u gemaakt en kan dan ook niet retour gestuurd of gebracht worden.

Bij maatwerk betaald u voor dat we gaan bouwen eerst een aanbetaling van 30% van het uiteindelijke bedrag exclusief bezorging. Dit doen wij omdat wij hebben ervaren dat als we dit niet doen we met de producten blijven zitten. Daarom zijn wij genoodzaakt om dit te doen op deze manier, dat houdt dus ook in dat de aanbetaling op geen enkele manier kan worden teruggevorderd. 

Zoekt u dus een op maat gemaakt broedblok, kastje, kooi, hondenhok of iets anders wat wij niet verkopen. Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen beteken en we maken eventueel een vrijblijvende offerte voor u. 

Voor een offerte kunt u het onderstaande formulier invullen, en dan streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen met een passende 
offerte te komen.