Hoe AA Houtbouw begon

Het begon allemaal op een doordeweekse avond met het idee om eens een advertentie op marktplaats te plaatsen voor op maat gemaakte kooien. Dit omdat ik voor mijn eigen vogels en konijnen al diverse verblijven had gemaakt en dit leuk vond om te doen. Na een mooi verhaaltje te hebben gemaakt en een aantal foto’s uit de galerij te hebben gepikt werd de advertentie op marktplaats gedropt.

Al snel werd er op de advertentie gereageerd met diverse aanvragen voor verschillende soorten kooien. En zo hebben we de eerste paar maand allerlei mensen blij gemaakt met diverse verblijven. Na dat dit toch echt wel beter liep dan gedacht werd er al snel nagedacht over een k.v.k. nummer. En zo is dan ook AA Houtbouw ontstaan. En zo is AA Houtbouw een mooie combinatie geworden tussen mijn hobby en een bijbaantje.

Nu AA Houtbouw dan officieel een bedrijfje was geworden konden we ook meer gaan adverteren en daar is de Facebook pagina AA Houtbouw uit ontstaan. Zo kunnen we de klanten op de hoogte houden van de laatste updates en aanbiedingen bijvoorbeeld.

AA Houtbouw is breed in zijn werk en is van vele markten thuis. Zo zijn we vooral gespecialiseerd in het realiseren van dierverblijven voor bijna alle soorten dieren. Zo hebben we een eigen serie broedkooien die we uit eigen ervaringen hebben ontworpen, en maken we diverse broedblokken voor de verschillende soorten vogels. Naast de standaard kooien bent u voor maatwerk ook op het goede adres bij AA Houtbouw. We denken graag met u mee en we zorgen ervoor dat al uw eisen in het project terug te vinden zijn. Zo staat bij ons de service en kwaliteit altijd op één en zijn wij pas tevreden als de klant dat ook is.

Naast de vogelverblijven maken we ook kooien voor bijvoorbeeld knaagdieren, konijnen, honden, katten enz. Zo maken we flats, uitloop rennen, hondenhokken en diverse andere houten hokken en kooien voor dieren. En ook voor kleine toebehoren zoals houten voerbakken, hondenmanden en diverse andere andere houten toebehoren kunt u bij AA Houtbouw terecht.

Natuurlijk zijn we niet alleen maar op dieren gefocust zo kunnen we ook uw huis voorzien van leuke houten accessoires en kleine meubelstukken. Dit alles is op aanvraag en zal op verzoek gemaakt worden. In de komende tijd zullen er hoogstwaarschijnlijk wel wat vaste artikelen in de webshop te verkrijgen zijn.

Kortom AA Houtbouw is uw specialist in houten attributen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. En vraag vrijblijvend een offerte aan.

Anne Age van der Wier.