Retour, Garantie & Klachten

Wanneer mag u producten retour sturen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw producten toch niet helemaal zo zijn als u had verwacht. Dan hebt u bij de meeste van onze producten de mogelijkheid om ze retour te sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze zaak zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aahoutbouw.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer kunt u de producten niet retour sturen?

Helaas kunnen we u niet in alle gevallen de producten terug laten sturen. Dit geldt hoofdzakelijk voor maatwerk en door ons voor u bestelde producten. Omdat maatwerk zoals de naam al zegt speciaal voor u op maat gemaakt is kunnen wij dit niet zomaar kosteloos terugnemen. Daarom is een betaling van maatwerk en bestelde producten een definitieve aankoop en kunt u dit bedrag helaas niet retour krijgen.  

Hoe stuurt u uw producten retour?

Indien u uw product retour wilt sturen dient u dit eerst bij ons te melden. Dit kan via onze mail info@aahoutbouw.nl geef hierbij duidelijk aan waarom u uw producten wilt retour sturen. En dan nemen wij contact met u op voor verdere vervolgstappen. Indien u uw hele bestelling retour stuurt krijgt u het gehele bedrag inclusief verzendkosten retour binnen 14 dagen nadat u uw retour heeft aangevraagd. Indien uw producten natuurlijk in goede orde door ons zijn ontvangen. U dient de producten zover als mogelijk in de originele verpakking terug te sturen. Wanneer u een deel van uw bestelling retour stuurt worden enkel de kosten van die producten zonder de betaalde verzendkosten gecrediteerd..

Eventuele verzendkosten bij het retour sturen zijn voor de klant zelf en worden dus niet door ons aan u terugbetaald.

Garantie,

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat uw product niet goed aangekomen is ondanks onze zorgvuldigheid. U dient dit zo snel mogelijk na aflevering bij ons te melden. Dan kunnen we dan samen naar een oplossing kijken. Garantie valt niet op eventuele zendingen die op uw eigen risico zijn verzonden zoals bijvoorbeeld de AA Kooien.

Klachten,

Klachten wil je natuurlijk als webshop en ondernemer liever nooit krijgen. Maar helaas ontkom je er bijna niet aan want ieder mens maakt wel eens een foutje. Daarom bij eventuele klachten kunt u het beste even een mailtje sturen naar info@aahoutbouw.nl en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen om de klacht op te lossen. Wij streven er naar om alle klanten tevreden te houden en daar doen wij dan ook ons uiterste best voor!