Verzendinformatie,

Verzenden van toebehoren,

AA Houtbouw streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Alleen zal dit niet in alle gevallen zo snel zijn als u misschien zou willen. Dit heeft er mee te maken dat sommige producten eerst gemaakt moeten worden voordat ze verzonden kunnen worden. Alle toebehoren die op voorraad zijn worden binnen 10 werkdagen verzonden. Meestal wel binnen 1 of 2. Indien uw producten niet in 1 pakket verpakt kunnen worden zullen wij hierover contact met u opnemen. Ook als uw bestelling iets langer duurt met verzenden hoort u dat van ons.

Informatie voor AA Kooien en andere grote producten ,

Omdat wij willen garanderen dat onze kooien en andere grote producten in goede staat aankomen bij de klant proberen wij altijd dat de klant de kooien zelf komt afhalen. Dan kunt u er bijvoorbeeld een dagje uit van maken en ook even wat prachtige Groningse natuur meenemen in de rit.  Mocht er dan toch echt niks mogelijk zijn dan kunnen we altijd nog even samen naar de mogelijkheden kijken. Mocht er toch een kooi verzonden moeten worden dan is het risico van schade voor de klant zelf. Bij grotere partijen of als ik meerdere adressen kan combineren valt er iets te regelen. Vraag gerust wat er op dit moment allemaal mogelijk is voor u. 

Verzendtarieven,

De verzendtarieven zijn als volgt,

Nederland
Brievenbuspakketje 0  – 4 kg : €4,25
Pakketten van 0-20 kg  : €7.45
Pakketten van 20-40 kg : €14.95

België 
Brievenbuspakketje 0 – 4 kg : 9,45
Pakketten van 0-20 kg  : €11,45
Pakketten van 20-40 kg : €22,75

Prijzen voor zwaardere pakketten of andere bestemmingen zijn op aanvraag. 

Eigen bezorgservice
Bij grote bestellingen of producten die niet per post verzonden is er in overleg mogelijk dat ik ze thuis kom afleveren. (Dit is uitsluitend voor Nederland). Kosten en mogelijkheden voor dit vervoer zijn op aanvraag. En worden op het moment zelf bepaald. Helaas kunnen wij niet altijd iets voor u betekenen in vervoer.